Hrvatski English Italiano
Usluge O nama Kontakti Preporuke

Preporuke

Drugi o nama

Vedrina radi usluge knjigovodstva pažljivo, pedantno i posvećeno kao da je dio moje tvrtke, ali podrška koju dobivam daleko nadilazi usluge vođenja poslovnih knjiga. Vedrina je tu za svako objašnjenje i savjet kako bih i u složenim situacijama poslovao jednostavno, pragmatično i legalno.
Davorin

Uz Vesnu kao knjigovotkinju slobodno se mogu prepustiti svom poslu, znajući da su moji papiri u sigurnim rukama. Uvijek u tijeku sa svim zbivanjima, Vesna daje mnogo više od onog što se očekuje. U sustavu koji svako malo nešto mijenja, dobro je znati da se možeš osloniti na nekog kao što je knjigovodstveni servis Vedrina i Vesna kao osoba, koja će učiniti sve da sve teče bez puno zavrzlame i nejasnoća.
Irena

Ono što je svakom važnoj ličnosti savjetnik ili mentor, tako je svakom poduzetniku računovođa. Danas kada se zakoni mijenjaju kao na pokretnoj traci, u cijeloj toj zbrci, osoba koja je "up to date" je od neprocjenjive važnosti. Takva je i naša Vesna, koja nam je podrška i jasan "govorni automat" koja nam na svaki naš upit ili nepoznanicu daje točan i jasan odgovor i uputu. I ne samo to, nego nas uvijek preduhitri i sama javlja i informira o najnovijim promjenama koje se tiču naših obaveza, prava i dužnosti, tako da mirno možemo svakodnevno ići spavati, jer je sve zahvaljujući njoj u skladu sa zakonom. I još sve to zapakirano uvijek sa smješkom, strpljenjem i motivacijom, da mi kao klijent budemo pravno i knjigovodstveno sigurni, a time i zadovoljni pruženom uslugom i podrškom.
VEDRINA, to jest naša Vesna

Marijan

Ukoliko ste početnik u svijetu poduzetništva vrlo je važno imati stručnu osobu koja će vas voditi kroz svijet financija i legislative. Vesna je i više od toga. Uputit će vas u sve zakonske novitete i promjene, odgovarati na bezbroj pitanja (i po nekoliko puta :) ), upozoriti na različitu problematiku vašeg poslovanja, kako bi sve vaše poslovne aktivnosti bile po pravilima struke. Ljudskost i profesionalnost u jednoj osobi.
Karmela

Vedrina.net d.o.o. već mi je u nekoliko navrata uspjela pružiti vrhunsku uslugu, koja je uvijek bila spoj visoke razine poslovanja i iznimnog odnosa prema stranci, vrijednog posebne pohvale. U temeljne odlike tog servisa ubrajaju se svakako: stručnost, ažurnost, korektnost, požrtvovnost i ljubaznost - odlike koje u području knjigovodstva ne može ponuditi svatko.
Rikard

Evo - što drugo reci nego: pouzdana, povjerljiva i profesionalna knjigovotkinja.
Sascha

Sve informacije oko pokretanja posla bile su jako dobre, stručne i detaljne, te vrlo jasno prezentirane i objašnjene. Jako mi se svidio neposredan pristup u razgovoru.
Ana

Bio sam na konzultacijama kod gospodje Vesne nakon preporuke poznanika. Prije konzultacije smo porazgovarali telefonski da objasnim o cemu se radi. Pripremila je nekoliko ideja/izracuna kako bi mogao najbolje/najpovoljnije realizirati svoje planirano poslovanje, tako da smo odmah razgovarali o konkretnim brojevima sto me je jako ugodno iznenadilo.
Jedna jako ljubazna osoba koja se trudi sve lijepo objasniti razumljivim jezikom nama koji se u racunovodstvo ne razumijemo.
Svakome bih preporucio.

Trpimir

Kad sam došao kod gospođe Vesne na prvi razgovor o knjigovodstvenoj suradnji Udruge Mišić i njezine VEDRINE.net, najmanje što mogu reći jest da sam otišao "vedriji" nego što sam došao. Na vrlo profesionalan, pristupačan, stručan i nadasve srdačan način mi je objasnila sve što i kako se treba knjigovodstveno voditi mala udruga kao naša.
Marijo

Gospođu Vesnu toplo preporučam svakome tko zatreba bilo kakve računovodstvene usluge.
Stvarno je stručna, ljubazna, susretljiva i riješila me svih mojih muka. Svaka pohvala!!

Ivana

Volim surađivati sa Vesnom jer ima profesionalan pristup radu, pouzdana je i pristupačna osoba.
Ljiljana

Toplo preporučam da se obratite Vesni ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana uz računovodstvene usluge. Vesna ima visoku razinu znanja, ljubazna je i pomogla mi je oko svih mojih nedoumica. Oduševljava me njezina susretljivost i ljubaznost, a i trud koji uloži da svakome pomogne. Svakako se obratite Vesni i vedrina će vas pratiti cijelo vrijeme.
Ana

Draga Vesna, puno ti hvala na tvom trudu i vremenu. Jako si mi rasvijetlila neke stvari da mogu lakše usmjeriti fokus i znati što mi je činiti u budućnosti.
Marijana

Visoka razina znanja i profesionalnosti, te odgovoran pristup prema klijentu i radu, osnovna su Vesnina karakteristika. Hvala ti od srca za sve savjete. Svaki od njih puno znači.
Ana Ž.

Toplo preporučam da se s punim povjerenjem obratite gdji Vesni, ukoliko trebate konzultacije ili bilo kakve druge računovodstvene usluge. Uz Vesnino znanje, trud, savjesnost i odgovornost, uspjeh i Vaše zadovoljstvo, ne mogu izostati.
Gorana

Draga Vesna, svaki put me iznova fascinira koliko si temeljita, detaljna i precizna u davanju informacija. Hvala ti na pomoći!!!!
Marijana

Draga Vesna, preporučila bih te, jer si pouzdana i od povjerenja. Svoj posao radiš savjesno i s ljubavlju. Stalno si u tijeku sa zakonskim promjenama i profesionalno se usavršavaš na seminarima i edukacijama za knjigovođe.
Sanja

Moj odabir Vesne za posao knjigovodstva, koji mi obavlja, je njezina odgovornost i predanost kojom pristupa svemu što radi. Preporučio bih je svima.
Tin

Veoma savjesna, pedantna, odgovorna i uvijek na raspolaganju i pri pomoći. Hvala ti!
Vesna

S Vesnom sam se uvijek osjećao kao da sam joj najvažniji klijent.
Aleksandar

Vesna, hvala ti na vedrini, otvorenosti, davanju...
Bilo mi je ugodno kod tebe, jer si bila sretna što imaš priliku pomoći mi.

Elfrida

Izbor vašeg računovodstvenog partnera nije uvijek izbor kvalitetnog, efikasnog i povjerljivog poduzeća, to je i susret osoba. Iz tog susreta proizlazi da ćete biti oduševljeni odgovornošću, posvećenošću, iskrenošću i pravednošću kojom će osobe biti posvećene vama i vašim potrebama. Sve to je moja praksa našla u poduzeću Vedrina i kod Vesne, jer uskoro će ona biti vaš prijatelj kojeg ćete moći zvati samo uz puno iskrenost imenom.
Fani

 

Sva prava pridržana. ©VEDRINA.net d.o.o.